eBay знімає з продажу товари з символікою терористів

eBay знімає з продажу товари з символікою терористів "ДНР/ЛНР"

Укрінформ
Українське посольство в Сполучених Штатах отримало офіційну відповідь на свій запит від компанії eBay, яка погодилась застосувати відповідні кроки, щоб прибрати з торгівлі товари із символікою терористични організацій "ДНР/ЛНР", які перебувають під санкціями США та ЄС.

Про це йдеться в повідомленні дипломатичного представництва, розміщеному в вівторок на офіційній сторінці в мережі Facebook.

"За результатами звернення посла України в США Валерія Чалого до керівництва компанії eBay Inc. із закликом зняти з веб-сайту ebay.com товари з символікою терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР" Посольство отримало офіційну відповідь, в якій чітко зазначено, що компанія здійснить необхідні заходи та прибере зі свого веб-сайту згадану продукцію", - зазначили в українському дипломатичному представництві.

Два незаконних утворення в Донецькій і Луганській областях України включені до санкційних списків США і Євросоюзу, нагадали в Посольстві, а гроші отримані від продажу вказаних товарів "можуть бути використані для їх фінансової підтримки".

Читайте також: Суд ЄС дозволив преміум-брендам піти з Amazon та eBay

При цьому українська сторона підкреслила, що очікує на відповідні кроки Amazon Inc.

Лист у відповідь на звернення Посольства підписаний віце-президентом компанії eBay Кеті Фостер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-