УЗ залучила до прибирання снігу понад 1300 залізничників

УЗ залучила до прибирання снігу понад 1300 залізничників

Укрінформ
Укрзалізниця залучила минулої доби до прибирання снігу на об'єктах інфраструктури понад 1300 залізничників.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця".

"Через негоду в Україні впродовж 2 грудня Укрзалізниця продовжила роботу зі снігоборотьби. Основні заходи проводилися на території двох регіональних філій: Південно-Західної та Одеської залізниць, де працював 1341 залізничник та було задіяно 2 снігоочисні колійні машини", - зазначається в повідомленні.

Загалом залізничники прибрали від снігу понад 2 тис. стрілочних переводів та 193 пасажирські платформи. За добу вивезено понад 1 тис. куб. м снігу.

Укрзалізниця закликає пасажирів під час планування поїздок враховувати ускладнення, що можуть виникнути через погодні умови, бути уважними та слухати оголошення на вокзалах. У разі виникнення зауважень та пропозицій щодо обслуговування пасажирів просимо інформувати на гарячу лінію "Якість та сервіс" за номером: 0800-50-3111.

Читайте також: В Укрзалізниці пояснили тригодинну затримку потяга Лисичанськ–Ужгород

Загалом для очищення станцій та платформ від снігу залізничники підготували 110 снігоочисних та 85 снігоприбиральних машин, а до зимових перевезень - 2812 вагонів, з яких 2178 – на комбінованому опаленні та 634 – на вугільному.

Фото: прес-служба Укрзалізниці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-