Секс-скандал зі студенткою: про підозру повідомили політтехнологу і блогеру

Секс-скандал зі студенткою: про підозру повідомили політтехнологу і блогеру

Укрінформ
Головна військова прокуратура повідомила про підозру політтехнологу Володимиру Петрову і блогеру Олександру Барабошку у справі, порушеній за фактом втручання у життя працівника правоохоронного органу.

Про це повідомили Укрінформу у прокуратурі.

"Політтехнологу Петрову і блогеру Барабошку повідомили про підозру. Сьогодні суд обере їм запобіжні заходи", - сказав співрозмовник агентства.

За словами працівника прокуратури, політтехнологу Петрову повідомили про підозру у порушенні ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), ст.162 (порушення недоторканності житла), ст. 182 (порушення недоторканності приватного життя) і ст.343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ.

Водночас блогеру Барабошку повідомили про підозру у порушенні ст. 368 (одержання хабара), ст. 162 (порушення недоторканності житла), ст. 182. (порушення недоторканності приватного життя), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ.

Обидва були затримані 29 листопада і провели ніч у слідчому ізоляторі. Запобіжні заходи Петрову і Барабошку обере Печерський райсуд. Прокуратура клопотатиме про арешт з можливістю внесення застави.

Читайте також: Поліція отримала заяву про зникнення студентки Бурейко, яка влаштувала секс-скандал

Як повідомлялося, 29 листопада працівники Головної військової прокуратури затримали політтехнолога Володимира Петрова у справі студентки Наталії Бурейко, яка звинуватила у сексуальних домаганнях високопосадовця Нацполіції.

Правоохоронці вважають, що Петров був організатором інформаційної кампанії, спрямованої проти заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка.

8 листопада студентка КПІ Наталія Бурейко перепросила та видалила попередні дописи зі звинуваченнями на адресу співробітника Нацполіції Олександра Варченка у домаганнях.

При цьому студентка попросила журналістів припинити турбувати її та родину Варченка і додала, що "подальших коментарів не буде".

У Нацполіції 8 листопада заявили, що правоохоронці розпочали перевірку щодо звинувачень Варченка у домаганнях до студентки.

7 листопада Бурейко повідомила у Facebook, що Олександр Варченко нібито домагався її. Посадовець є чоловіком першого заступника директора Державного бюро розслідувань Ольги Варченко. Сам Олександр Варченко відкинув звинувачення студентки.

Володимир Петров - політтехнолог і телеведучий. На даний час він веде шоу "Ісландія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-