Поліція отримала заяву про зникнення студентки Бурейко, яка влаштувала секс-скандал

Поліція отримала заяву про зникнення студентки Бурейко, яка влаштувала секс-скандал

Укрінформ
Декан хіміко-технологічного факультету Київського політехнічного інституту написав заяву у поліцію про зникнення студентки Наталії Бурейко, яка звинувачувала високопосадовця Нацполіції у домаганнях.

Про це повідомила у коментарі Укрінформу речниця ГУ Нацполіції у м. Києві Оксана Блищик.

"До Солом'янського райуправління поліції надійшов лист від деканату КПІ про те, що студентка не відвідує заняття", - сказала вона.

Поліція розпочала перевірку за цим зверненням. Водночас Блищик додала, що заяв від батьків студентки, а також її друзів про її зникнення до поліції не надходило.

Як повідомлялося, 8 листопада студентка КПІ Наталія Бурейко перепросила та видалила попередні дописи із звинуваченнями на адресу співробітника Нацполіції Олександра Варченка у домаганнях.

При цьому студентка попросила припинити журналістів непокоїти її та родину Варченка і додала, що "подальших коментарів не буде".

Читайте також: Студентка вибачилась за звинувачення Варченка у домаганнях

У Нацполіції 8 листопада заявили, що правоохоронці розпочали перевірку щодо звинувачень Варченка у домаганнях до студентки.

Раніше Бурейко повідомила у Facebook, що заступник начальника відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександр Варченко нібито домагався її.

Сам Варченко відкинув ці звинувачення.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-