USAID виділить гранти для закладів первинної меддопомоги — МОЗ

USAID виділить гранти для закладів первинної меддопомоги — МОЗ

Укрінформ
Проект USAID Україна оголосив конкурс для комунальних закладів первинної меддопомоги, виділивши гранти у сумі до 18 тис. доларів на впровадження у них нових методів управління.

Про це на своїй сторінці у Fаcebook написала в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

“Проект USAID Ukraine - USAID Україна "Підтримка реформи охорони здоров’я" оголосив грантовий конкурс для розбудови комунальних закладів первинної медичної допомоги. Виділено 15 грантів для підтримки розвитку управлінського потенціалу закладів та поширення досвіду застосування нових підходів до управління. Кожен грант максимальною сумою до 18 тисяч доларів США. Строк реалізації грантів січень — грудень 2019”, - зазначила Супрун.

Зазначається, що впровадження інноваційних практик в закладах первинної ланки поліпшить роботу лікарів та спрятиме довірі до них пацієнтів.

Читайте також: В Україні з початку року зареєстрували 9 випадків дифтерії - МОЗ

“В Україні переважна більшість звернень за меддопомогою та їх вирішення відбувається на рівні спеціалізованої допомоги. І всього близько 20% пацієнтів звертається до сімейного лікаря чи терапевта у разі хвороби. Ми хочемо це змінити, орієнтуючись на досвід розвинених країн”, - наголосили у МОЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-