У МВС обіцяють цілодобову реєстрацію розмитнених

У МВС обіцяють цілодобову реєстрацію розмитнених "євроблях"

Укрінформ
Сервісні центри МВС готові у цілодобовому режимі реєструвати розмитнені авто з європейською реєстрацією.

На цьому наголосив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий

«Для цього регіональні сервісні центри МВС готові забезпечити безперебійну роботу із державної реєстрації розмитнених транспортних засобів у цілодобовому режимі», - зазначив він. 

Водночас, за його словами,  на урядовому рівні тривають міжвідомчі консультації щодо впровадження спрощеного порядку реалізації норм нещодавно ухвалених законів для полегшення реєстраційних процедур для водіїв таких транспортних засобів.

У МВС наголошують, що водії транспортних засобів, що перетинають державний кордон, мають неухильно дотримуватися норм законів №8487 і №8488 щодо легалізації ввезених із порушенням митного та податкового законодавства автомобілів із європейською реєстрацією.

У відомстві також зазначили, що підрозділи Національної поліцї України та Державна прикордонна служба України працюють у прикордонних районах у посиленому режимі відповідно до доручення міністра внутрішніх справ. Правоохоронці закликають учасників протестів дотримуватися публічного порядку і утриматися від провокацій.

Читайте також: На Закарпатті "євробляхери" заблокували КПП Тиса

Як повідомляв Укрінформ, на державному кордоні залишається ускладненим рух через деякі пункти пропуску. Це пов'язано з діями власників автомобілів з іноземною реєстрацією, які частково або повністю блокують рух дорогами, що ведуть до пунктів пропуску. Такі дії учасників міжнародного руху спричинені набранням чинності нових законодавчих норм щодо легалізації ввезених із порушенням митного та податкового законодавства автомобілів із європейською реєстрацією.

На даний час складна ситуація спостерігається на напрямку пунктів пропуску "Устилуг", "Рава-Руська", "Ягодин", "Малий Березний", "Шегині", "Краківець", "Солотвино", "Угринів", "Грушів", "Смільниця", "Доманове". Найбільш гостро вона стосується кордону з Польщею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-