На житті українців воєнний стан не позначиться — Шкіряк

На житті українців воєнний стан не позначиться — Шкіряк

Укрінформ
На житті пересічних українців введення воєнного стану ніяк не позначиться.

Про це в ефірі телеканалу "Прямий" заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"На житті пересічних українців це аж ніяк не відобразиться, якщо говорити в загальному. Мова йде про запровадження певних заходів на території України безпосередньо правоохоронними і державними органами", - зазначив Шкіряк.

Він поінформував, що посилений режим ведення служби передбачає збільшення кількості патрулів та контртерористичних заходів.

"Люди повинні з розумінням ставитися до перевірки документів, наприклад. Але будь-яка нормальна людина це розуміє. Потрібно зрозуміти, що 4,5 роки Україна живе в стані війни і постійної терористичної загрози. На жаль, такі реалії сьогодення", - додав Шкіряк.

Як повідомлялося, 25 листопада російські судна обстріляли українські кораблі в районі Керченської протоки. За останніми даними, шестеро українських моряків отримали поранення. Три кораблі українських ВМС захоплені російськими спецпризначенцями.

Читайте також: Збройні Сили України приведені у повну бойову готовність

Президент України Петро Порошенко заявив, що підтримує введення воєнного стану через напад РФ на українські кораблі в районі Керченської протоки.

У понеділок, 26 листопада, Верховна Рада збереться на позачергове засідання для розгляду питання про введення воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-