Прикордонники посилили заходи безпеки через протести

Прикордонники посилили заходи безпеки через протести "євробляхерів"

Укрінформ
Через дії власників автомобілів з іноземною реєстрацією рух через деякі пункти пропуску на західній ділянці кордону тимчасово ускладнений.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Це пов’язано з діями власників автомобілів з іноземною реєстрацією, які частково або повністю блокують рух на дорогах, що ведуть до пунктів пропуску.

У даний час ускладнений рух спостерігається у напрямку пунктів пропуску «Устилуг», "Рава-Руська", "Ягодин", "Малий Березний", "Шегині" і "Краківець". У місцях скупчення людей перебувають співробітники Нацполіції", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прикордонники посилили заходи безпеки, аби не допустити жодних провокацій безпосередньо на державному кордоні. Зокрема, створені ситуативні групи, в готовності до дій знаходяться додаткові сили, відбувається постійний обмін інформацією з Нацполіцією та іншими взаємодіючими органами.

Держприкордонслужба закликала всіх подорожуючих враховувати цю інформацію під час вибору маршруту подорожей та для обрання оптимального маршруту руху.

Читайте також: На західному кордоні "євробляхери" перекривають пункти пропуску й палять шини – активіст

Як повідомляв Укрінформ, у ряді пунктів пропуску на західному кордоні України проходять акції власників автомобілів на єврономерах, пов'язані з набуттям чинності новими правилами розмитнення таких авто. Зокрема, люди перекривають такі пропускні пункти, як "Рава-Руська", "Краківець", "Устилуг", а також "Ягодин". Крім того, станом на 13:20 був перекритий пункт пропуску "Березний" (Закарпаття), а о 14:00 з'явилася інформація про перекриття ПП "Шегині".

Як повідомлялося, 25 листопада набувають чинності закони про розмитнення автомобілів на єврономерах та посилення контролю над їх переміщенням і використанням.

Фото: www.facebook.com/igor.zinkevych

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-