Укравтодор підтверджує, що “євробляхери” розблокували дороги держзначення

Укравтодор підтверджує, що “євробляхери” розблокували дороги держзначення

Укрінформ
Власники нерозмитнених автомобілів з іноземною реєстрацією розблокували шляхи державного значення, перекриті на час акції протесту.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

"Акції протестів учасників ГО «Авто Євро Сила» завершились по всій Україні. Рух транспорту по автодорогах державного значення здійснюється без обмежень", - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що у Смілі триває блокування дороги на км 198 а/д Н-01 Київ – Знам’янка (виїзд із міста у напрямку Києва) місцевими жителями, які з 19 листопада протестують проти встановлених тарифів на газопостачання.

Як повідомляв Укрінформ, 20 листопада в Україні розпочалась акція протесту власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Вони вимагають скасувати ухвалені 8 листопада закони, що встановлюють пільговий термін розмитнення автомобілів і посилюють відповідальність за використання автомобілів на єврономерах. Зокрема, вони наполягають на ухваленні постанови про повернення закону №8487 до Кабміну, аби при зниження вартості розмитнення автомобілів на єврономерах не враховувався вік транспортних засобів. Організатори заявляли, що акція буде безстроковою. Наразі рух "Авто Євро Сила" повідомив, що тимчасово призупиняє свої акції громадської непокори.

Читайте також: “Євробляхери” згорнули акцію протесту і розблоковують дороги

21 листопада у Верховній Раді не набралося достатньо голосів, щоб скасувати рішення про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-