Вбивство журналіста Сергієнка: за підозрюваного внесли заставу у два мільйони

Вбивство журналіста Сергієнка: за підозрюваного внесли заставу у два мільйони

Укрінформ
За підозрюваного в організації вбивства журналіста Василя Сергієнка Вадима Мельника була внесена застава у 2 мільйони гривень.

Про це у Facebook написав перший заступник глави Національної поліції — начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні за підозрюваного в організації катування та вбивства Василя Сергієнка Вадима Мельника, мабуть, його колишнім "господарем", вже внесена застава у 2 млн грн", - зазначив Аброськін.

Він уточнив, що 20 листопада орієнтовно о 14:00 почнеться розгляд апеляційної скарги на рішення Соснівського суду Черкас про звільнення Мельника під заставу.

Як повідомлялося, Василь Сергієнко був жорстоко вбитий 4 квітня 2014 року. Йому було нанесено 17 колоторізаних ран тулубу, різані рани шиї.

Сергієнко, який мешкав у Корсуні-Шевченківському на Черкащині, був учасником й активістом партії "Свобода". 4 квітня 2014 року його викрали з дому. Тіло виявили в лісі за 15 км від Корсуня-Шевченківського зі слідами тортур.

Читайте також: Черкаський суд звільнив під заставу підозрюваних у вбивстві журналіста Сергієнка

За рішенням суду, Мельнику, як організатору, призначена застава у 2 млн грн; підозрюваному виконавцю Горбенку - 800 тис. грн.

За словами Аброськіна, Мельник в ході слідчих дій замовника не назвав.

У справі про викрадення і вбивство Сергієнка, окрім Мельника й Горбенка, фігурують ще ряд підозрюваних, двоє з яких перебувають у розшуку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-