Помічника Надії Савченко затримали в Києві - ЗМІ

Помічника Надії Савченко затримали в Києві - ЗМІ

Відео
Укрінформ
У Києві спецпризначенці затримали помічника Надії Савченко Валерія Мосійка.

Про це повідомляє “Громадське”.

Зазначається, що під час затримання сталися сутички. Сестра Надії Савченко Віра стверджує, що правоохоронці вдарили Мосійка. 

За її словами, він повертався з Михайлівської площі, де щонеділі відбувається акція на підтримку Надії Савченко та політв'язнів.

Згідно з повідомленням, люди намагалися перешкодити поліції, але на допомогу правоохоронцям підійшли близько 20 спецпризначенців і Мосійка все ж затримали.

У поліції наразі не коментують причини затримання. 

Валерій Мосійко є помічником депутата Савченко на громадських засадах.

«Мосійко - помічник Надії Савченко на громадських засадах. Він колишній працівник МВС. Нам повідомили, що його затримати хочуть, намагаємось у поліції дізнатись причину - нічого не відповідають», - заявила Віра Савченко.

Читайте також: Суд залишив Савченко за гратами

Як повідомлялося, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, підготовку до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

Фото: Громадське

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-