Поліція затримала підозрюваного в наїзді на прикордонника на Закарпатті

Поліція затримала підозрюваного в наїзді на прикордонника на Закарпатті

Укрінформ
Поліція затримала підозрюваного в наїзді на прикордонника в Закарпатській області.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Затриманим виявився 34-річний чоловік з Рахова. Поліцейські проводять слідчі дії, і доставлять зловмисника до суду для розгляду клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Завдяки злагодженим діям працівників Управління карного розшуку, відділу кримінальної поліції Рахівського відділення поліції, спеціалізованого відділу з розслідування злочинів проти життя і здоров'я Слідчого управління закарпатської міліції, а також працівників Західного регіонального управління Державної прикордонної служби, чоловік, підозрюваний у наїзді на працівника прикордонної служби у селі Ділове, затриманий", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У лікарні помер прикордонник, збитий контрабандистами на Закарпатті

Затриманому інкримінують злочинні дії за ст. 348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Як повідомляли ЗМІ, у Закарпатській області контрабандисти збили автомобілем на іноземній реєстрації прикордонника відділу «Ділове» Мукачівського загону, у результаті наїзду він впав у кому. Пізніше Вадим Березенський, на якого скоїли наїзд, помер у лікарні, не приходячи в свідомість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-