Голову ВККС облили зеленкою: поліція відкрила справу

Голову ВККС облили зеленкою: поліція відкрила справу

Укрінформ
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом нападу на голову ВККС України Сергія Козьякова, якого невідомі сьогодні облили зеленкою.

Про це повідомляє Національна поліція.

«Подія трапилася на бульварі Тараса Шевченка. До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що двоє чоловіків облили зеленкою голову Вищої кваліфікаційної комісії суддів України... Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 346 (Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що потерпілому на місці надали медичну допомогу. Зараз правоохоронців встановлюють місцезнаходження зловмисників.

Читайте також: Під час нападу на Андріївську церкву постраждав священик - Зоря

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада близько 13.00 невідомі напали на голову Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергія Козьякова і облили його зеленкою. Інцидент стався після презентації Козьяковим попередніх результатів іспиту до Верховного суду, Вищого антикорупційного суду та обов'язкового кваліфікаційного оцінювання суддів.

Стан голови ВККС характеризується як задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-