Невідомі скоїли напад на голову ВККС

Невідомі скоїли напад на голову ВККС

Укрінформ
Невстановлені особи скоїли напад на голову Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергія Козьякова.

Про це інформує прес-служба ВККСУ на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні, 16 листопада, близько 13.00 невстановленими особами був скоєний напад на голову Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергія Козьякова», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, інцидент стався після презентації Козьяковим попередніх результатів іспиту до Верховного суду, Вищого антикорупційного суду та обов'язкового кваліфікаційного оцінювання суддів.

«Ми пов'язуємо цей інцидент із активною роботою колективу ВККСУ та особистою принциповою позицією голови ВККС щодо конкурсних відборів та обов'язкового оцінювання суддів всіх судів країни. Наразі цю версію перевіряє Національна поліція, ведуться слідчі дії», - зазначають у Комісії.

Читайте також: Під час нападу на Андріївську церкву постраждав священик - Зоря

Окрім того, у кваліфікаційній комісії заявляють, що цей інцидент не вплине на позицію ВККС щодо проведення конкурсу до Вищого антикорупційного суду та Верховного суду у найкоротші терміни.

Також зазначається, що стан голови ВККС характеризується як задовільний, а Комісія продовжує здійснювати повноваження у звичайному режимі.

Раніше деякі ЗМІ повідомили, що 16 листопада на виході з готелю Hilton у Києві, де проходить VII Судовий форум, невідомі облили голову ВККС зеленкою. Нападники зникли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-