TruCam вже зафіксували понад 8 тисяч перевищень швидкості руху

TruCam вже зафіксували понад 8 тисяч перевищень швидкості руху

Укрінформ
З моменту впровадження системи TruCam правоохоронці зафіксували понад 8 тисяч перевищень швидкісного режиму на дорогах.

Про це під час прес-конференції сказав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Приблизно місяць тому, 15 жовтня, патрульною поліцією було запущено вимірювання швидкості за допомогою лазерних вимірювачів... Станом на сьогодні за менше як місяць використання ми маємо понад 8 тисяч зафіксованих випадків перевищення дозволеної швидкості руху, 8 тисяч складених матеріалів щодо перевищення дозволеної швидкості руху. Ще раз наголошу - ми робимо це перш за все для того, щоб в превентивній мірі впливати на це правопорушення, для того, щоб знизити швидкість на наших дорогах",-  заявив він.

Читайте також: Лазерні радари вже допомогли спіймати 5 тисяч водіїв-порушників

Білошицький додав, що на офіційному сайті Нацполіції розміщено карту розміщення приладів вимірювання швидкості.

Він також нагадав, що місця розміщення приладу має передувати попереджувальний знак, а поряд використанням приладу має бути присутнім поліцейський транспортний засіб з увімкненими проблисковими маячками.

Читайте також: Поліція випустила на дороги України "некерований автобус-привид"

Як повідомлялося, з 8 жовтня порушення водіїв на дорогах почали фіксувати на радари TruCAM - лазерні прилади для вимірювання швидкості руху автомобіля з веденням відеофіксації. До 15 жовтня прилади працювали в пілотному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-