Справа Шеремета досі не розкрита, але із Гандзюк так не буде - генпрокурор

Справа Шеремета досі не розкрита, але із Гандзюк так не буде - генпрокурор

Відео
Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко сподівається, що правоохоронці максимально швидко знайдуть замовника убивства активістки Катерини Гандзюк.

Це він заявив в ефірі телеканалу “Прямий”.

“Закон передбачає можливість роками розслідувати подібні справи, але, знаючи деталі слідства, я маю тверду надію, що Служба безпеки України зможе встановити замовника у набагато коротший термін”, - заявив генпрокурор.

Луценко зазначив, що є суттєві відмінності у ході розслідувань убивства відомого журналіста Павла Шеремета і Катерини Гандзюк.

Читайте також: Цій дохлій кішці пару місяців: Луценко прокоментував справу про своє "збагачення"

“Так уже не вийде, бо в справі Шеремета немає навіть виконавців. У справі Каті Гандзюк встановлені конкретні чотири виконавці і організатор. Сподіваємося, що ми вийдемо і на замовника — для цього є багато підстав і можливостей. Якщо далі слідство не будуть дискредитувати, знищувати, а навпаки з ним співпрацювати — все вдасться. У справі Шеремета — дійсно, я визнаю — вся правоохоронна система не дала поки що результату. З іншого боку, не потрібно очікувати чудес в окремо взятій країні”, - підкреслив Луценко.

Нагадаємо, 4 листопада стало відомо про те, що померла радниця міськголови Херсона Катерина Гандзюк. Напад на херсонську активістку Катерину Гандзюк було здійснено у серпні, жінку облили сірчаною кислотою.

Відомий журналіст Павло Шеремет загинув внаслідок вибуху автомобіля 20 липня 2016 року у центрі Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-