Прикордонники запускають спільний з UA|TV проект

Прикордонники запускають спільний з UA|TV проект "Периметр"

Відео
Укрінформ
Державна прикордонна служба спільно з телеканалом іномовлення UA|TV запускає новий проект про діяльність українських прикордонників "Периметр Ukraine now".

Про це йдеться на сайті ДПСУ.

"Прикордонне відомство інтегрується в єдине європейське безпекове поле, співпрацює з міжнародними партнерами, і ця співпраця дає реальні результати. Тому Держприкордонслужбі важливо розповідати про те, як вона реформується та що робить для безпеки не лише українців, а й для громадян ЄС", – зазначив під час презентації помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Те, що ми зараз побачили, і те, що побачить глядач найближчим часом, – це дуже достойний продукт", – сказала Людмила Березовська, генеральний директор телеканалу UA|TV. За ъъ словами, "він важливий для іномовлення, тому що іноземний глядач, який приїжджає в Україну, з першими, з ким стикається, це з прикордонниками".

Вона розповіла, що прикордонники стали першою державною організацією, з якою почав співпрацювати канал та продовжує тісну взаємодію. І саме прикордонна служба представила багато якісного контенту.

Читайте також: Гройсман вважає, що бренд Ukraine NOW вже дає результати

"Назву програми можна сприймати по-різному, адже Периметр - це і державний кордон України з цікавим та насиченим життям, і межа дозволеного", – сказав начальник Головного центру стратегічних комунікацій ДПСУ Сергій Якимець.

З 11 листопада програма вийде в ефір. Вона дублюватиметься кількома мовами - українською, російською, англійською.

Уже найближчим часом можна подивитися "Периметр" в ефірі UA|TV щоп’ятниці - українською, щопонеділка - російською та англійською мовами.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-