Гройсман — про субсидії: Жодних проблем у людей не буде

Гройсман — про субсидії: Жодних проблем у людей не буде

Укрінформ
Програма надання субсидій на оплату комунальних послуг іде за планом, всі соціальні служби мають відпрацювати цей період максимально відповідально, уважно вивчаючи кожен випадок звернення людей за допомогою.

Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час відвідання Центру соціальних служб у форматі «Прозорий офіс» у Святошинському районі Києва, повідомляє Урядовий портал.

«Ми поспілкувалися, процес іде, люди отримують консультації, подають документи. Всіх захистимо. Жодних проблем у людей не буде», - сказав Гройсман.

Центр працює з червня 2017 року і надає 97 видів послуг, в тому числі з оформлення пенсій, надання направлень на відпочинок, допомагає у пошуку роботи і наданні субсидій. Щодня тут обслуговують близько 1,5 тис. людей, і наразі кожне четверте звернення - питання надання або продовження субсидій.

Читайте також: Уряд розраховує, що майже 7 мільйонів родин отримають субсидію у 2019-му

«Це був непідготовлений візит. Я заїхав у реально працюючий центр, аби отримати зворотній зв'язок і почути, як ідуть справи. Люди підіймають питання надання субсидій. І я розумію: ціни на тепло і гарячу воду є обтяжливими. Тож маємо підтримати кожного, хто потребує підтримки. Центр працює, працюють спеціальні комісії. Я закликаю всіх працівників соціального захисту стояти на боці людини, яка звернулася за допомогою», - сказав Прем'єр-міністр.

Зазначається, що глава уряду поспілкувався з відвідувачами Центру, відстежив, як саме ведеться процес обробки звернень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-