Cуд відмовив захисту Вишинського у відводі слідчого судді

Cуд відмовив захисту Вишинського у відводі слідчого судді

Укрінформ
Херсонський міський суд у середу в судовому засіданні відмовив захисту підозрюваного у державній зраді керівника «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського у відводі слідчого судді Галини Радченко.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Суддя ухвалив: у задоволенні заяви захисника Доманського Андрія Олеговича в інтересах Вишинського Кирила Валерійовича про відвід слідчого судді Херсонського міського суду Херсонської області Радченко Галини Анатоліївни відмовити», - прокоментував ухвалу суду суддя Дмитро Гонтар.

Дана ухвала оскарженню не підлягає.

Адвокат Вишинського Андрій Доманський повідомив журналістам, що розгляд слідчим суддею Галиною Радченко клопотання слідства щодо продовження строків тримання під вартою його підзахисного відбудеться у судовому засіданні в Херсонському міському суді у четвер, 1 листопада 2018 року об 11.30.

Читайте також: Захист Вишинського заявив відвід слідчому судді

Як повідомлялося, українські правоохоронці затримали Вишинського в Києві 15 травня 2018 року. Йому повідомили про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

17 травня Херсонський міськсуд обрав Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня. 6 липня прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила, що Вишинському повідомили про ще одну підозру - у незаконному зберіганні зброї і боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-