Banda Agency створювали Ukraine NOW на волонтерських засадах — Стець

Banda Agency створювали Ukraine NOW на волонтерських засадах — Стець

Укрінформ
Для створення бренду Ukraine NOW вдалося залучити справжніх мега-професіоналів, при чому на волонтерських засадах.

На цьому наголосив міністр інформаційної політики Юрій Стець, коментуючи визнання креативного агентства Banda, що розробляло цей бренд України, одним із найкращих у світі, повідомляє прес-служба МІП.

«На створення бренду Ukraine NOW не було витрачено жодної копійки державних грошей. Нам вдалося залучити справжніх мега-професіоналів, при чому виключно на волонтерських засадах. Тепер вони визнані світом рекламісти. Banda, ми пишаємось вами», - зазначив Стець.

Як повідомляв Укрінформ, 10 травня 2018 року Кабінет міністрів схвалив бренд Ukraine NOW, розроблений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики. 26 вересня 2018 року на засіданні уряду було ухвалено рішення про затвердження технічного стандарту (брендбуку) використання бренду Ukraine NOW.

Читайте також: Red Dot Award: українська Banda стала агентством року

27 жовтня українська креативна агенція Banda Agency отримала гран-прі дизайнерської премії Red Dot Award за проект для бренду OKKO і ще 5 дипломів за інші проекти. Окрім того, київську команду назвали найкращою агенцією світу за версією премії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-