У Польщі арештували українця за смертельну ДТП

У Польщі арештували українця за смертельну ДТП

Укрінформ
Суд в Лодзі в п’ятницю арештував на три місяці 20-річного українця, який в середу у нетверезому стані спричинив ДТП, в якій загинула 21-річна студентка з України.

Про це в коментарі власному кореспондентові Укрінформу повідомив речник окружної прокуратури в Лодзі Кшиштоф Копаня.

“20-річного чоловіка арештовано на три місяці”, - повідомив Копаня.

Як інформувалося, ДТП трапилася в середу о четвертій ранку за місцевим часом на одній з вулиць міста. Чоловік, у крові якого виявлено 1,8 проміле алкоголю, перевищуючи допустиму швидкість, не справився з керуванням автомобіля і в’їхав у будинок, а потім у розташований поруч автомобіль. Винуватець ДТП, а також його супутниця, не були пристебнуті пасками безпеки, що і призвело до трагічних наслідків: дівчина загинула на місці, а хлопець з незначними травмами потрапив до шпиталю.

Читайте також: У Польщі в ДТП загинула студентка з України

За свідченням чоловіка, до другої години ночі він вживав у гуртожитку алкоголь. Після цього дівчина попросила привезти її в гуртожиток з ресторану, де вона працювала, і попри алкогольне сп’яніння, він погодився. Під час руху між ними нібито сталася суперечка, дівчина схопила рукою за кермо, в результаті чого чоловік втратив контроль над автомобілем, що і призвело до трагедії.

Українець частково визнав свою провину. Йому загрожує до 12-ти років ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-