У горах Саксонії загинув українець

У горах Саксонії загинув українець

Укрінформ
В результаті нещасного випадку в національному парку Саксонська Швейцарія в німецькій федеральній землі Саксонія загинув киянин.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в головному управлінні поліції Дрездена.

"Назвати ім'я загиблого я не можу, це суперечить законодавству. Однак я можу повідомити вам, що він, очевидно, прибув з Києва», - повідомив прес-секретар.

Він зазначив, що розслідування справи триває, але жодних вказівок на те, що це могло бути вбивством, немає. Чому чоловік переліз через перила, що і призвело до падіння і що стало причиною загибелі, незрозуміло.

Читайте також: У горах Непалу загинули дев'ятеро альпіністів

Раніше ЗМІ повідомили, що минулої неділі в горах 25-річний турист з України впав і розбився. Молодик переліз через перила в районі оглядового майданчика недалеко від знаменитого моста Бастай. Він впав на глибину близько 30 метрів. Через 90 хвилин рятувальники змогли знайти тіло біля велосипедної доріжки вздовж Ельби.

Величезний кам'яний скелястий масив Бастай, що піднімається над Ельбою на 198 метрів, є одним з найбільш відвідуваних туристами місць природного парку, розташованого на німецько-чеському кордоні. Парк Саксонська Швейцарія - унікальний національний заповідник, який відвідують щорічно мільйони туристів з усього світу.

Фото dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-