Держкомтелерадіо оголосило тендер на інформкампанію про НАТО

Держкомтелерадіо оголосило тендер на інформкампанію про НАТО

Укрінформ
Державний комітет телабачення і радіомовлення оголосив про тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення всеукраїнської інформаційної кампанії щодо євроатлантичної інтеграції України.

Про це повідомляє прес-служба комітет.

"Зокрема, за допомогою відкритих торгів буде визначено виконавця для проведення кампанії з підвищення рівня поінформованості на тему "НАТО–Україна. Безпека. Захист. Стабільність". Очікувана вартість закупівлі – 3 млн. 410 тис. грн. Крім того, через відкриті торги буде визначено виконавця послуги з організації та проведення кількісного соціологічного дослідження щодо ставлення громадськості до вступу України в НАТО. Очікувана вартість закупівлі – 400 тис. грн. Крім того, через відкриті торги буде закуплено послугу з організації та проведення Всеукраїнського конкурсу на найкращу публікацію в друкованих ЗМІ, найкращу теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції. На організацію і проведення Всеукраїнського конкурсу державою буде виділено 261 тис. грн.", - ідеться в повідомленні

Як зазначається, пропозиції щодо участі у тендерних закупівлях слід подавати до 31 жовтня 2018 року.

Оголошення та тендерну документацію розміщено на сайті Держзакупівлі.Онлайн за посиланням.

Читайте також: Порошенко зустрівся з головою Парламентської Асамблеї НАТО

В Держкомтелерадіо нагадали, що Законом України "Про Державний бюджет України на 2018 рік" за бюджетною програмою "Здійснення заходів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері" передбачені видатки у розмірі 20,0 млн. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-