Сервісцентри МВС перевірять таємні клієнти

Сервісцентри МВС перевірять таємні клієнти

Укрінформ
Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України запускає проект "Таємний клієнт", у рамках якого громадяни зможуть перевірити роботу сервісних центрів МВС.

Про це повідомляє у середу Головний сервісний центр МВС.

"Ми вперше запускаємо проект "Таємний клієнт", завдяки якому громадяни зможуть відкрито перевірити роботу державної структури та вплинути на хід розвитку реформи в напрямку сервісу. Наша мета – отримати незаангажовані відгуки як спеціально підготовлених перевіряючих, так і пересічних громадян, аби покращити якість надання послуг. До нас щороку звертаються понад 4 млн осіб, їхню думку важливо почути, якщо ми хочемо будувати довіру між установою та суспільством", – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Як зазначається у повідомленні, таємним клієнтом зможе стати будь-яка людина під час візиту до сервісного центру МВС. Для цього необхідно детально ознайомитися з анкетою-відгуком та критеріями оцінки роботи сервісного центру МВС, відвідати сервісний центр МВС та отримати реальну послугу, заповнити та надіслати анкету-відгук (про проект: hsc.gov.ua/guest/; анкета для заповнення: hsc.gov.ua/anketa/). 

Зокрема, під час свого візиту до сервісного центру громадянин зможе оцінити роботу адміністратора за інформаційною стійкою; адміністратора, який надав послугу; екзаменатора (у випадку складання іспиту на право керування транспортним засобом); фахівця Експертної служби МВС; спеціаліста кол-центру Головного сервісного центру МВС. Клієнт також зможе надати інформацію щодо зручності навігації, дотримання інклюзивних умов, організації роботи сервісного центру МВС, доступності інформації на сайті та консультаційної підтримки у соціальних мережах. 

Читайте також: Посадовця МВС спіймали на хабарі

Першими в рамках пілотного проекту громадяни зможуть оцінити роботу п’яти сервісних центрів МВС у місті Києві за адресами: проспект Степана Бандери, 26 В (ТЦ "Метро"); вул. Павла Усенка, 8; Столичне шосе, 104; вул. М. Грінченка, 18; с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 110-А.

"Усі відгуки та зауваження будуть опрацьовані в режимі реального часу, а результати проекту будуть оприлюднені за місяць на сайті Головного сервісного центру МВС. Пізніше проект буде масштабовано по всій Україні", - зазначається у повідомленні. 

Повідомляється також, що в рамках проекту можна буде перевірити якість надання наступних послуг: реєстрація та перереєстрація авто, отримання посвідчення водія вперше або його обмін, отримання довідки про несудимість, замовлення індивідуальних номерних знаків тощо.  

Проект «Таємний клієнт» реалізовується за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-