Global Teacher Prize Ukraine: Порошенко вітає найкращих учителів країни

Global Teacher Prize Ukraine: Порошенко вітає найкращих учителів країни

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко бере участь у церемонії вручення національної премії Global Teacher Prize Ukraine, що проходить у Театрі імені Івана Франка.

Про це глава держави повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Радий вітати номінантів національної премії Global Teacher Prize Ukraine та брати участь у цьому важливому заході”, - написав він.

За словами Порошенка, особливо приємно, що сьогодні серед найкращих вчителів України багато тих, хто спеціалізується саме на інклюзивній освіті. Це означає, що Україна виходить на абсолютно новий європейський рівень ставлення до особливих дітей, підкреслив Президент.

Читайте також: Президент і Прем'єр привітали освітян із професійним святом

Він ще раз привітав вчителів з професійним святом. “Нехай на життєвому шляху нам зустрічаються тільки мудрі вчителі та здібні учні”, - побажав Порошенко.

Як повідомлялося, Global Teacher Prize Ukraine - щорічна національна премія для вчителів. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. 

Цього року організатори премії отримали майже 2 тисячі анкет-заявок від українських вчителів.

Національну премію засновано в 2017 році громадською спілкою "Освіторія", що підписала меморандум із фондом Varkey GEMS Foundation, засновниками всесвітньої премії для видатних вчителів Global Teacher Prize.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-