Країни ГУАМ обговорюють скасування роумінгу

Країни ГУАМ обговорюють скасування роумінгу

Укрінформ
Глави урядів країн-членів ГУАМ обговорили питання про можливе скасування тарифів на роумінг.

Про це заявив прем'єр-міністр Молдови Павел Філіп за підсумками проведеного саміту ГУАМ, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

"У рамках сьогоднішнього саміту ми обговорили ще одне важливе питання: про можливе скасування тарифів на роумінг між країнами ГУАМ. І Грузія, і Молдова, і Україна неодноразово порушували це питання під час зустрічей у форматі "Східного партнерства". Це було б хорошим прикладом співпраці і просування вперед у рамках Організації ГУАМ", - заявив молдавський прем'єр.

Він відзначив при цьому, що учасники саміту домовилися повернутися до обговорення цього питання під час наступних зустрічей у такому форматі.

Читайте також: Лінкявічюс каже, що ЄС має скасувати роумінг для України

Раніше Молдова порушувала вже питання про скасування тарифів на роумінг під час зустрічей з представниками уряду Румунії, а також у рамках "Східного партнерства".

Як повідомляв Укрінформ, у Молдові відбувся саміт глав урядів країн-членів ГУАМ, в якому брали участь прем'єр-міністри Молдови (Павел Філіп), України (Володимир Гройсман), Грузії (Мамука Бахтадзе), а також віце-прем'єр Азербайджану Алі Ахмедов.

Учасники саміту підписали спільну декларацію про поглиблення економічної, культурної і гуманітарної взаємодії.

Було підписано також Протокол про співпрацю в сфері боротьби з митними порушеннями при перетині державних кордонів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-