Онлайн-сервіс

Онлайн-сервіс "Електронна черга" запрацював по всій Україні — ДМС

Укрінформ
Онлайн-сервіс "Електронна черга" для послуг з оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон наразі вже під'єднано у всіх областях України.

Про це інформує Державна міграційна служба України.

«До сервісу «Електронна черга» 1 жовтня було підключено останню область - Луганську. Відтак, записатися до електронної черги на оформлення біометричних документів тепер можливо у всіх областях України», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що відтепер для отримання послуг з оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, з метою мінімізації часу перебування відвідувачів у територіальних підрозділах ДМС, достатньо попередньо зареєструватися в електронній черзі, обравши зручні для себе час і дату відвідання підрозділу.

Сервіс доступний на офіційному веб-сайті ДМС.

Читайте також: У ДМС перерахували “плюси” ID-карток

У ДМС також нагадали, що перше оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки здійснюється виключно за місцем реєстрації особи, тому потрібно звертати на це увагу при виборі територіального підрозділу під час реєстрації в електронній черзі. Усі наступні оформлення ID-картки, а також оформлення закордонного паспорта можна здійснити у будь-якому підрозділі ДМС по всій території України, незалежно від реєстрації місця проживання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-