Електронні ЗМІ зберуться на форум, де обговорять незалежність та тренди

Електронні ЗМІ зберуться на форум, де обговорять незалежність та тренди

Укрінформ
У Києві 2 листопада відбудеться Х конгрес інформаційних сайтів, у рамках якого планується обговорити загальні ринкові тренди, а також фінансову незалежність електронних ЗМІ.

Про це Укрінформу повідомили в оргкомітеті Конгресу.

"2 листопада в м. Києві відбудеться X Конгрес інформаційних сайтів та міських порталів - некомерційний захід для розвитку незалежних онлайн медіа, де вже десятий рік поспіль збираються перші особи українських онлайн-медіа для обговорення загальних ринкових трендів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Активісти закликають депутатів не ходити на "Інтер", NewsOne та "112 Україна"

У рамках Конгресу заявлено до обговорення тематики маркетингу, монетизації та контенту електронних медіа. Зокрема: загальні ринкові тренди, якісний контент та практичні моменти створення контенту, просування медіа, фінансова незалежність онлайн медіа, практичні методи монетизації в контексті діючих європейських та українських моделей монетизації.

Конгрес націлений на аудиторію власників електронних ЗМІ, топ-менеджерів, менеджерів-проектів, керівників рекламних служб, відділів маркетингу, SMM, SMO та SEO фахівців інформаційних сайтів та міських порталів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-