МІП представить проект з “українськими амаzонками” до Дня захисника

МІП представить проект з “українськими амаzонками” до Дня захисника

Укрінформ
Мінінформ у вівторок, 25 вересня, презентує соціальний проект «Запроси мене з війни», який має на меті популяризувати Збройні сили та психологічно реабілітувати захисників України.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

“Стільки сил ми всі вклали, аби зробити щось зворушливе, показавши при цьому відвагу, силу та стійкість Захисника України. 25 вересня о 13:00 в Кабміні для представників ЗМІ міністр Юрій Стець презентує нестандартний, дуже потрібний проект «Запроси мене з війни», урочистий захід буде напередодні 14 жовтня. Ми готувалися 5 місяців", - сказала радник міністра інформаційної політики України з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк.

«Українські амаzонки» запрошують хлопців з війни до танцю, під час якого кожна пара розповість власну історію. Адже у кожного вона різна: історія матері й сина, який пішов захищати Україну; закоханих, які одружилися на війні; друзів, які, можливо, втратили один одного; історія людей, які мають обмежені фізичні можливості, але не втратили віру в життя.

 Тривалість соціального проекту "Запроси мене з війни" - 5 місяців.

Читайте також: Врятувати Сенцова: в Україні запускають флешмоб на підтримку американської петиції

Урочистий захід до Дня захисника України відбудеться 12 жовтня 2018 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Під час кожного виходу на великому екрані транслюватиметься фотоісторія учасників проекту під музичний супровід від гуртів The Doox та «Без Обмежень».

На урочистий захід запрошені представники дипломатичних місій в Україні, вище керівництво держави, депутати, голови ОДА, міжнародні та українські ЗМІ, представники міжнародних фондів, українських та закордонних компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-