Інцидент із НАБУ: Холодницький каже, що водій САП у лікарні

Інцидент із НАБУ: Холодницький каже, що водій САП у лікарні

Укрінформ
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький стверджує, що водій САП після інциденту з детективами НАБУ перебуває в лікарні з попереднім діагнозом "перелом руки".

Про це він сказав під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Водій САП, якого витягли (детективи НАБУ – ред.) з автомобіля, перебуває зараз в лікарні з попереднім діагнозом "перелом руки", - заявив Холодницький.

Інформуючи про деталі інциденту, Холодницький зазначив, що працівники УДО виявили неподалік САП автомобіль із затонованими вікнами, але водій відмовився опускати скло і надавати будь-яку інформацію. Далі САП викликала поліцію з метою задокументувати цей факт.

"Раптово з’явився спецназ НАБУ - славнозвісний спецназ в шкарпетках. Водія САП було силою витягнуто зі службового автомобіля. На його місце сів працівник НАБУ і умисно направив мікроавтобус спочатку на працівників УДО, а далі була спричинена ДТП за участю іншого автомобіля. Зараз воно оформляється. Після цього цей працівник під супроводом працівників НАБУ вийшов з мікроавтобуса САП і зник з місця події", - додав Холодницький.

За його словами, на прохання працівників поліції зупинити незаконні слідчі дії "була застосована фізична сила представниками НАБУ до водія САП".

Холодницький додав, що наразі на місці події працює слідчо-оперативна група СБУ.

Читайте також: Холодницький заявляє, що спецназ НАБУ побив водія САП

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 19 вересня, керівник САП Холодницький заявив, що НАБУ повторно намагалося встановити прослуховування в САП.

За його словами, працівники Управління державної охорони виявили кабель, який тягнули в САП із Охматдиту.

"Коли виявили кабель, приїхав спецназ НАБУ визволяти своїх. Побили службову машину САП. Напали на водія САП", - зазначив Холодницький.

Також деякі ЗМІ з посиланням на джерела повідомили про затримання детективів НАБУ за встановлення прослуховування в САП.

Пізніше Ситник спростував інформацію про спроби встановити у САП засоби для прослуховування та затримання детективів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-