Порошенко привітав рятувальників з професійним святом

Порошенко привітав рятувальників з професійним святом

Укрінформ
У зоні проведення операції Об’єднаних сил завдяки відмінній фаховій підготовці, оперативності та досвіду українські рятувальники самовіддано і відважно виконують завдання в особливо небезпечних умовах.

Про це йдеться у вітанні Президента Петра Порошенка особовому складу і ветеранам Державної служби з надзвичайних ситуацій із професійним святом - Днем рятівника. 

“Сьогодні y зоні проведення операції Об’єднаних сил в особливо небезпечних умовах завдяки відмінній фаховій підготовці, оперативності та досвіду рятувальники самовіддано і відважно виконують завдання за призначенням. Вдячність Українського народу — це найвища оцінка вашої шляхетної та гуманної роботи”, - зазначив Порошенко.

Президент підкреслив, що професія рятувальників вимагає високого професіоналізму, мужності та героїзму, адже за лічені секунди їм доводиться приймати відповідальні рішення, від яких залежать своєчасне надання допомоги, захист здоров’я і життя людей, збереження матеріальних цінностей в умовах надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Аваков сказав, коли ДСНС отримає вертольоти Airbus

Глава держави подякував співробітникам і ветеранам ДСНС за патріотизм та відданість справі й побажав їм міцного здоров’я, мирного неба, родинного благополуччя, наснаги, витримки та нових здобутків на благо народу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-