Поліція затримала екс-командира

Поліція затримала екс-командира "Східного корпусу" Ширяєва

Укрінформ
Екс-керівника роти Нацполіції "Східний корпус" Олега Ширяєва доставили до слідчого управління ГУНП в Харківській області для проведення слідчих дій.

Про це інформує прес-служба МВС у Twitter.

"Олег Ширяєв доставлений до слідчого управління ГУНП в Харківській області для проведення слідчих дій у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом подій 11 вересня у селі Занки Зміївського району Харківської області", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував затримання і повідомлення про підозру у причетності до рейдерського захоплення елеватора у Харківській області екс-керівнику роти Нацполіції "Східний корпус" Олегу Ширяєву.

Читайте також: Аваков анонсує затримання екс-командира "Східного корпусу"

Інформація про подію в селищі Занки Зміївського району надійшла до оператора служби "102" 11 вересня о 13:25. Попередньо встановлено, що група невідомих у балаклавах намагалася проникнути на територію місцевого елеватора, де зіткнулася із жителями райцентру. Участь у бійці взяли кілька десятків людей: була застосована травматична зброя та газовий балончик. За уточненням поліції, постраждали семеро осіб, у тому числі охоронець елеватора та працівник районної поліції. Усі вони доправлені до місцевої лікарні для надання допомоги.

Згодом поліція затримала 22 учасників захоплення елеватора в селищі Занки.

За словами представників власника елеватора, конфлікт розпочався ще 8 вересня. Тоді група із 150 чоловіків спортивної статури в балаклавах заїхала на територію елеватора, заблокувала вхід і вихід, почала навантажувати свої автомобілі зерном з елеватора та намагалася вивезти його в невідомому напрямку. Свої дії вони пояснили тим, що підприємство тепер належить новим власникам. Одночасно на поля підприємства заїхала сільськогосподарська техніка і почала збирання врожаю. Власники та працівники елеватора намагалися завадити цьому.

Фото: Харківський Кризовий Інфоцентр

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-