Розвідка та технології запобігли провокаціям РФ напередодні параду - Президент

Розвідка та технології запобігли провокаціям РФ напередодні параду - Президент

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко наголосив, що за чотири роки українська розвідка досягнула високих результатів.  

Про це Президент сказав під час зустрічі зі студентами Вінницького національного університету, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Вчора я повернувся з Дня української військової розвідки, і той шлях, який розвідка пройшла за 4 роки - це неймовірно. Який обсяг інформації ми отримуємо зі супутників, яку картинку ми сьогодні демонструємо в режимі реального часу, і це тільки збільшує ефективність наших військ, це рятує життя наших воїнів", - зазначив Порошенко.

Він зауважив, що завдяки розвідці та новим технологіям напередодні параду вдалося запобігти провокаціям РФ. 

"Наприклад, це було напередодні Дня Незалежності, військового параду. Супутникові знімки, робота розвідки дали нам можливість своєчасно підтягнути резерви, артилерію і зустріти ворога. Це стало можливим завдяки фахівцям з комунікаційних спеціальностей, фахівцям супутникових технологій, і це означає що в Україні вже створена потужна школа, яка дозволяє нам на рівних боронити рівну землю", - наголосив він. 

Читайте також: Ми не питатимемо в країни-агресора дозволу для євроінтеграції України – Президент

Водночас, він додав, що попит на ІТ-технології щороку зростає на 30-50%.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко в суботу у приміщенні вінницького iHYB зустрівся зі студентами Вінницького національного університету й обговорив проблеми та перспективи розвитку IT-сфери в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-