Гриневич розповіла про ТОП-10 вишів і принцип “гроші за студентом”

Гриневич розповіла про ТОП-10 вишів і принцип “гроші за студентом”

Укрінформ
Міністр освіти і науки Лілія Гриневич заявила, що державне замовлення цьогоріч концентрується у вищих навчальних закладах України, які дають кращу освіту.

Про це вона сказала на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вступна кампанія відбулася успішно. В результаті ми бачимо ТОП-10 університетів, які збільшили держзамовлення за принципом «гроші за студентом». І в нас сьогодні концентрується державне замовлення в кращих закладах, які дають кращу якість освіти. І це дуже важливо», - наголосила Гриневич.

Вона додала, що цього року абсолютною новацією вступної кампанії стала обов'язковість складання ЗНО для вступу на магістратуру.

Читайте також: Вступна кампанія-2018: агов, майбутні інженери, відгукніться!

Як повідомляв Укрінформ, за даними МОН, державне замовлення було збільшене в Львівському національному університеті імені Івана Франка на 391 місце; в Національному технічному університеті «Київський політехнічний інститут імені Сікорського” - на 351; у Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка» - на 189 місць; у Національному університеті «Львівська політехніка» - на 184 місця; у Київському нацуніверситеті ім. Шевченка - на 165 місць; у Національному університеті біоресурсів та природокористування - на 163 місця; в Харківському національному університеті імені Каразіна - на 153 місця; в Києво-Могилянській академії - на 146 місць; у Харківському національному економічному університеті - на 138 місць; в Харківському нацуніверситеті радіоелектроніки - на 94 місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-