Суд відпустив Тамразова - застава 20 мільйонів

Суд відпустив Тамразова - застава 20 мільйонів

Укрінформ
Колишнього першого заступника голови "Укргазвидобування", власника видання Insider Олексія Тамразова суд не взяв під варту, визначивши для нього розмір застави на рівні 20 мільйонів гривень.

Про це повідомляє "Громадське".

"Колишнього заступника глави Укргазвидобування Олексія Тамразова, якого підозрюють в участі у злочинній організації екс-президента Віктора Януковича та розкраданні державного майна в особливо великих розмірах, не взяли під варту. Суд визначив для нього розмір застави в 20 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таку суму Тамразов має внести протягом п'яти днів. Якщо ж він цього не зробить, прокурори проситимуть змінити йому запобіжний захід на більш суворий.

Сам Тамразов заявив, що гроші на заставу проситиме у друзів. При цьому він сказав, що не очікував такого результату і вже «збирався їхати в СІЗО».

Читайте також: Луценко пропонує Тамразову угоду зі слідством

Як повідомлялося, 9 серпня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Тамразов був затриманий при спробі дати неправомірну вигоду в розмірі 200 тис. дол. прокурору ГПУ за сприяння у знятті арешту з майна у кримінальному провадженні, пов'язаному з діяльністю злочинної організації колишнього президента Віктора Януковича.

10 серпня суд у закритому режимі арештував Тамразова на два місяці з альтернативою застави в 3 млн гривень.

Пізніше він вніс заставу і вийшов з-під арешту.

Олексій Тамразов обіймав посаду першого заступника голови правління ПАТ "Укргазвидобування" з 2010 по березень 2014 року.

Фото: Insider

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-