Суд арештував п'ятого підозрюваного у нападі на Гандзюк

Суд арештував п'ятого підозрюваного у нападі на Гандзюк

Укрінформ
Херсонський міськсуд на закритому засіданні обрав п'ятому підозрюваному у нападі на активістку Катерину Гандзюк міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.

Про це поінформував на своїй сторінці у Facebook Масі Найєм.

"В закритому судовому засідання суддя ухвалив обрати запобіжний захід Грабчуку Микиті у вигляді тримання під вартою строком на два місяці", - повідомив Масі Найєм.

Як повідомлялося, напад на Катерину Гандзюк було скоєно 31 липня 2018 року в Херсоні. Невідомий чоловік облив її сірчаною кислотою. Поліція кваліфікувала цей напад як замах на вбивство. У жінки близько 30% опіків шкіри. Згодом Гандзюк перевезли у лікарню Києва. Їй також надали держохорону.

3 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання підозрюваного у нападі на Гандзюк Миколу Новікова. Херсонський міський суд 6 серпня обрав для Новікова запобіжний захід у вигляді арешту, однак 22 серпня стало відомо, що органи досудового розслідування звільнили його з-під варти.

Читайте також: У нападі на Гандзюк зізнались четверо підозрюваних - поліція

На даний час, за даними правоохоронців, у справі про замах на Гандзюк загалом затримано п'ятеро підозрюваних, серед яких і колишні учасники АТО. Чотирьом з них суд вже обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та домашнього арешту.

Напередодні речник Нацполіції Ярослав Тракало повідомив, що четверо підозрюваних у замаху на вбивство Гандзюк зізналися у скоєнні злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-