Турчинов: Повага до прапора - це свідчення громадянської зрілості

Турчинов: Повага до прапора - це свідчення громадянської зрілості

Укрінформ
Секретар РНБО Олександр Турчинов у своєму вітанні з нагоди Дня Державного Прапора України підкреслив, що повага до символів держави - це свідчення громадянської зрілості.

Текст привітання оприлюднений на офіційному сайті РНБО.

"Дорогі друзі! Давайте частіше і не лише у цей день піднімати синьо-жовтий стяг нашої волі і єдності над своїми оселями. Повага до державних символів - це повага до Держави, народу та національних традицій, це свідчення громадянської зрілості та розуміння того, що без наших власних зусиль зміни та перемоги не відбудуться", - зазначив Турчинов.

Він наголосив, що Державний Прапор - це не просто Державний символ України, це уособлення духу українського народу, що протягом віків боровся за єдину незалежну державу.

Читайте також: Порошенко привітав українців з Днем Прапора

"Сьогодні на передовій воїни, гідні пам'яті поколінь своїх предків, що виборювали Україну, з гідністю несуть прапор нашої держави. З ним кращі сини і доньки України ідуть у бій з ворогом, крок за кроком наближаючи перемогу над агресором. Впевнений, що наш Прапор - уособлення безхмарного неба і стиглої ниви - замайорить над звільненими від окупантів Донбасом і Кримом!", - сказав Турчинов.

Нехай Господь береже нашу Україну і кожного з вас, - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-