Продан заявляє про

Продан заявляє про "шалений тиск" з боку правоохоронців

Укрінформ
В.о. голови ДФС Мирослав Продан заявляє про «шалений тиск» з боку правоохоронних органів на нього і його оточення та пов'язує це із перевірками фіскального відомства у лісовій галузі.

Про це він сказав під час спільного брифінгу з начальником Одеської митниці ДФС Олександром Власовим у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Останнім часом відносно мене особисто, моїх друзів, близьких, родичів, мого оточення, співробітників ДФС вчиняється шалений тиск від правоохоронних органів. Я уявляю, як він буде посилюватись, коли з'являться перші результати контрольно-перевірочних заходів у лісовій галузі. Переконаний, що істерія у декого буде набагато більшою, ніж є зараз», - заявив Продан.

Очільник ДФС також звернувся до керівництва Генпрокуратури з проханням оприлюднити інформацію проти нього про нібито зловживання, або почекати ще місяць:

«Ви вже два місяці шантажуєте мене, моїх близьких, моє оточення, що у вас є інформація відносно мене. Якщо вона є, то ви її пред'являйте, а якщо можете, то потягніть, будь ласка, ще місяць, я закінчу всі контрольно-перевірочні заходи, пов'язані з лісовою галуззю, і я переконаний, що на такому брифінгу ми почуємо багато цікавого», - сказав Продан.

Як повідомлялося, 21 серпня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ збирає докази у справі проти в.о. голови Державної фіскальної служби Продана.

Читайте також: Луценко заявляє про можливе відкриття справи на главу ДФС Продана

За словами Луценка, у нього багато претензій до Продана, зокрема, з приводу епізодів контрабанди, які допустили його підлеглі. 

Генпрокурор також заявив про необхідність зміни команди на українській митниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-