У справі Гандзюк перевіряють поліцейського, з яким у неї був конфлікт - ГПУ

У справі Гандзюк перевіряють поліцейського, з яким у неї був конфлікт - ГПУ

Укрінформ
У справі про напад у Херсоні на активістку Катерину Гандзюк перевіряють колишнього керівника управління захисту економіки поліції Херсонщини, з яким у неї був конфлікт.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко в інтерв'ю "Українській правді".

Відповідаючи на запитання стосовно того, чи перевіряється у цій справі колишній начальник управління захисту економіки Нацполіції Херсонщини Артем Антощук, він відповів, що це так.

"Так, звичайно, ця версія існує. Хочу звернути вашу увагу, що він поїхав з Херсона півроку тому. Зараз він працює в центральному апараті. Так, у них з Катериною було достатньо багато конфліктів, тому ця версія перевіряється", - наголосив Луценко. 

раніше волонтер Роман Сініцин розповів, що  Гандзюк не хоче, щоб її справу розслідувала місцева поліція, бо правоохоронці можуть бути причетні до нападу на неї. 

Читайте також: Суд заарештував другого підозрюваного у замаху на Гандзюк

Як повідомлялося, 31 липня 2018 року в Херсоні біля під'їзду будинку невідомий чоловік облив Катерину Гандзюк сірчаною кислотою. Поліція кваліфікувала цей напад як замах на вбивство. У жінки близько 30% опіків шкіри. Згодом Гандзюк перевезли у лікарню Києва. Їй також надали держохорону. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-