Суд заарештував другого підозрюваного у замаху на Гандзюк

Суд заарештував другого підозрюваного у замаху на Гандзюк

Укрінформ
У Херсоні суд заарештував на два місяці без права внесення застави другого підозрюваного в причетності до скоєння замаху на вбивство чиновниці Херсонської міської ради Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"Сьогодні, 20 серпня, в Херсоні суд обрав запобіжний захід чоловіку, який підозрюється в причетності до скоєння замаху на вбивство чиновниці Херсонської міської ради. Затриманого, який розшукувався поліцією, суд заарештував на 60 діб без права внесення застави", - йдеться у повідомленні.

У поліції області нагадали, що 17 серпня співробітники Національної поліції та СБУ в одному із районів Херсонської області затримали двох чоловіків, які можуть бути причетними до нападу на херсонську чиновницю. 

Як повідомлялося, 31 липня 2018 року в Херсоні біля під'їзду будинку невідомий чоловік облив Катерину Гандзюк сірчаною кислотою. Поліція кваліфікувала цей напад як замах на вбивство. У жінки близько 30% опіків шкіри. Згодом Гандзюк перевезли у лікарню Києва. Їй також надали держохорону. 

3 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання підозрюваного у нападі на Гандзюк. Херсонський міський суд 6 серпня обрав для підозрюваного у нападі Миколи Новікова запобіжний захід у вигляді арешту. Пізніше поліція опублікувала фото ймовірного другого нападника на Гандзюк.

Читайте також: Вже п'ятеро затриманих - Князєв розповів про спецоперацію у "справі Гандзюк"

17 серпня речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко заявив про затримання ще двох підозрюваних у замаху на вбивство Гандзюк.

У свою чергу голова Національної поліції України Сергій Князев у понеділок, 20 серпня, заявив, що у справі про замах на Гандзюк вже затримано п’ятеро осіб, серед яких і колишні учасники АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-