Вже п'ятеро затриманих - Князєв розповів про спецоперацію у

Вже п'ятеро затриманих - Князєв розповів про спецоперацію у "справі Гандзюк"

Укрінформ
У справі про напад на чиновницю Херсонської міської ради, громадську активістку Катерину Гандзюк затримано вже 5 підозрюваних.

Про це заявив голова Національної поліції України Сергій Князєв, повідомляє Нацполіція на своїй сторінці у Facebook.

“Вчора, 19 серпня, в результаті проведення спецоперації поліцейські затримали ще трьох громадян”, - сказав Князєв.

Всього, за його словами, затримано п’ятеро осіб, які підозрюються слідством в організації та співучасті у скоєнні замаху на вбивство співробітниці міського самоврядування Гандзюк.

«Зараз відносно п’ятьох чоловіків ведеться кримінальне розслідування. Матеріали щодо обрання запобіжного заходу відносно затриманих буде скеровано до суду», - повідомив Князєв.

Він додав, що більшість із затриманих брали участь в антитерористичній операції на сході України.

«Якщо громадянин, незважаючи на його героїчні вчинки в минулому, вчинив правопорушення, його буде притягнуто до кримінальної відповідальності на рівних правах», - підкреслив Князєв.

Як повідомлялося, 31 липня 2018 року в Херсоні біля під'їзду будинку невідомий чоловік облив Катерину Гандзюк сірчаною кислотою. Поліція кваліфікувала цей напад як замах на вбивство. У жінки близько 30% опіків шкіри. Згодом Гандзюк перевезли у лікарню Києва. Їй також надали держохорону. 

Читайте також: Силовики затримали двох підозрюваних у замаху на вбивство Гандзюк

3 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання підозрюваного у нападі на Гандзюк. 

Херсонський міський суд 6 серпня обрав для підозрюваного у нападі Миколи Новікова запобіжний захід у вигляді арешту. Пізніше поліція опублікувала фото ймовірного другого нападника на Гандзюк.

17 серпня речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко заявив про затримання ще двох підозрюваних у замаху на вбивство Гандзюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-