Силовики затримали двох підозрюваних у замаху на вбивство Гандзюк

Силовики затримали двох підозрюваних у замаху на вбивство Гандзюк

Укрінформ
Нацполіція спільно зі СБУ 17 серпня затримали двох осіб, які об`єктивно підозрюються слідством в організації та співучасті у скоєнні замаху на вбивство Катерини Гандзюк.

Про це повідомив речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко на своїй сторінці у Facebook. 

«Сьогодні Національна поліція України спільно зі Службою безпеки України затримали двох осіб, які об`єктивно підозрюються слідством в організації та співучасті у скоєнні замаху на вбивство співробітниці міського самоврядування К. Гандзюк, що сталося 31 липня у місті Херсон. Зокрема серед затриманих - громадянин Г., який раніше був оголошений у розшук Нацполіцією як зафіксована на відео з камер спостереження особа, що купувала знаряддя злочину (сірчану кислоту). Останній затриманий у порядку ст. 208 КПК, із ним проводяться слідчі дії. Щодо іншого учасника слідчі так само встановлюють його роль у вчиненні кримінального правопорушення», - зазначив у дописі речник.

Як повідомлялося, 31 липня 2018 року в Херсоні біля під'їзду будинку невідомий чоловік облив Катерину Гандзюк сірчаною кислотою. Поліція кваліфікувала цей напад як замах на вбивство. У жінки близько 30% опіків шкіри. Згодом Гандзюк перевели у лікарню Києва. Їй також надали держохорону.

Читайте також: Напад на Гандзюк: влада Херсона вирішили заслухати силовиків

3 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання підозрюваного у нападі на Гандзюк.

Херсонський міський суд 6 серпня обрав для підозрюваного у нападі Миколи Новікова запобіжний захід у вигляді арешту. Пізніше поліція опублікувала фото ймовірного другого нападника на Гандзюк.

 Фото: oleshki.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-