ДТП у Польщі: частина туристів повертається в Україну

ДТП у Польщі: частина туристів повертається в Україну

Укрінформ
Вісім пасажирів туристичного автобуса, який зазнав аварії у селі Лещава-Долішня в Республіці Польща, вже повернулися додому.

Про це йдеться на сайті компанії “Акорд-тур”, яка організувала поїздку.

“Під час надання туристичних послуг згідно з турпродуктом "Угорський чардаш" (з датою виїзду 17.08.2018 р.) на території Республіки Польща на національному шосе №28, у селі Лещава-Долішня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса, який перевозив учасників туристичної групи вказаного туру. В автобусі перебувало 54 особи разом з водіями і керівником групи. На жаль, у результаті вказаного ДТП загинули три людини. Родини загиблих повідомлені. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким”,- зазначено у повідомленні.

Як запевняють у туристичній компанії, щойно стало відомо про ДТП, було вжито у терміновому порядку усіх максимально можливих заходів з надання допомоги постраждалим громадянам України, які знаходились у туристичному автобусі. Зокрема, негайно викликано всі відповідні служби, усім туристам надано медичну допомогу, проінформовано органи поліції та відповідні служби України. Компанія перебуває на постійному зв’язку з консулом України в місті Люблін, а також із правоохоронними органами РП, лікувальними закладами, де розміщені туристи, службами Міністерства закордонних справ та з відповідними страховими компаніями.

Читайте також: Смертельна ДТП з українцями: водія автобуса у Польщі арештували на три місяці

Постраждалим туристам надається уся необхідна медична та правова допомога силами та коштом відповідних служб, в тому числі і за кошт “Акорд-туру”. В Республіці Польща знаходиться представник туркомпанії. В офісі створено робочу групу з допомоги туристам, які постраждали, та зв'язку із родичами. Всі туристи, які повертаються на Батьківщину, будуть забезпечені квитками до своїх міст та в разі необхідності готелем у Львові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-