Полторак: У параді до Дня Незалежності візьмуть участь 18 іноземних делегацій

Полторак: У параді до Дня Незалежності візьмуть участь 18 іноземних делегацій

Укрінформ
У параді з нагоди святкування 27-ї річниці Незалежності України візьмуть участь 18 іноземних делегацій, загалом це 300 військовослужбовців збройних сил інших країн.

Про це сказав на брифінгу у неділю речник Міноборони України Дмитро Гуцуляк з посиланням на слова міністра оборони Степана Полторака, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Як зазначив генерал армії України Степан Полторак, у тренуванні Військового параду 18 серпня взяли участь 4,5 тисячі військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань України. Також очікується прибуття 18 іноземних делегацій, загалом 300 військовослужбовців збройних сил інших країн, які також на запрошення України братимуть участь в параді з нагоди 27-ї річниці Незалежності України”, - сказав Гуцуляк.

Читайте також: У Києві зенітна установка протаранила бізнес-центр під час репетиції параду

Він додав, що за словами Полторака, тренування буде проведено ще й 20 серпня, а 22 серпня відбудеться генеральне тренування, в парадній формі.

“В День Незалежності, 24 серпня, головною вулицею столиці пройдуть 24 парадні розрахунки. Степан Полторак повідомив, що під час урочистостей бригадам, які брали та беруть участь в бойових діях із оборони України від російської збройної агресії, будуть надані почесні назви та вручені бойові прапори”, - додав речник МОУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-