Вбивство “Сармата”: апеляції підозрюваних суд розгляне наступного тижня

Вбивство “Сармата”: апеляції підозрюваних суд розгляне наступного тижня

Укрінформ
Апеляційний суд Запорізької області призначив на 21 серпня розгляд апеляції щодо запобіжного заходу чотирьом підозрюваним у вбивстві ветерана АТО Віталія Олешка, відомого також як Сармат.

Про це повідомляє прес-служба суду.

"Апеляційний суд Запорізької області повідомляє, що надійшли та призначені до розгляду апеляційні скарги захисника Сироватки С.С., який діє в інтересах підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч. 2 ст. 115 КК, на ухвали слідчого судді Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 03.08.2018 р., якими задоволено клопотання слідчого та до громадян М., Л., В., О. застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави. Судові засідання відбудуться 21 серпня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Аброськін поінформував дружину вбитого “Сармата” про хід розслідування

Як повідомляв Укрінформ, Віталій Олешко був убитий у Бердянську 31 липня двома пострілами з обріза - у потилицю і спину. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один з них - екс-боєць роти "Торнадо".

6 серпня Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи чотирьом підозрюваним у вбивстві - два місяці тримання під вартою без права внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-