Аброськін поінформував дружину вбитого “Сармата” про хід розслідування

Аброськін поінформував дружину вбитого “Сармата” про хід розслідування

Укрінформ
Перший заступник голови Нацполіції - очільник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін зустрівся із дружиною вбитого 31 липня у Бердянську ветерана АТО Віталія Олешка (Сармата) та поінформував її про хід розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"В'ячеслав Аброськін зустрівся з дружиною вбитого жителя Бердянська. Очільник кримінальної поліції НПУ розповів дружині вбитого про хід розслідування та домовився про подальшу співпрацю", - йдеться у повідомленні.

Він наголосив, що особисто контролює дії працівників кримінального блоку, і поліцейські вживають вичерпні заходи щодо встановлення усього кола осіб, причетних до скоєння цього вбивства.

Також уточнюється, що під час оперативної наради у Бердянську за участі керівництва поліції Запорізької області та прокуратури міста було прийнято рішення виїхати на місце події. Правоохоронці оглянули місце події, де знайшли автомобіль, на якому пересувались підозрювані по Бердянську.

За результатами було прийнято ряд рішень та визначені напрямки роботи з відпрацювання версій умисного вбивства.

Як повідомлялося, Віталія Олешка (Сармата) вбили 31 липня у Бердянську двома пострілами з обріза - у потилицю і спину. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один із них - екс-боєць роти "Торнадо".

Приблизно в той же час у Бердянську був затриманий іще один підозрюваний, повідомили у поліції.

Читайте також: Поліція вважає вбивство “Сармата” замовним

Пізніше суд арештував чотирьох підозрюваних у вбивстві Сармата.

9 серпня Аброськін заявив, що вбивство у Бердянську ветерана АТО Віталія Олешка (Сармата), застреленого у дворі свого готелю 31 липня, було замовним, і сліди замовників ведуть за межі Запорізької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-