Поліція вважає вбивство “Сармата” замовним

Поліція вважає вбивство “Сармата” замовним

Укрінформ
Вбивство у Бердянську ветерана АТО Віталія Олешка (Сармата), застреленого у дворі свого готелю 31 липня, було замовним, і сліди замовників ведуть за межі Запорізької області.

Про це заявив перший заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вячеслав Аброськін сьогодні під час оперативної наради у Бердянську, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"У нас є всі підстави вважати, що це – замовне вбивство. Сліди ведуть за межі Бердянська та Запорізької області. Наразі ми встановлюємо всіх його учасників: від виконавців та посібників до замовників. Є певні напрацювання. Впевнений, що найближчим часом будуть затримані усі причетні до скоєння вбивства", - зазначив Аброськін.

За його словами, на даний час слідством розглядаються три основних версії вбивства. Перша – злочин вчинено особами, які входять до злочинних організацій. Також розглядаються версії вчинення злочину через активну громадську або підприємницьку діяльність вбитого.

Читайте також: Четвертого підозрюваного у вбивстві "Сармата" відправили під варту

Як повідомлялося, Віталія Олешка (Сармата) вбили 31 липня у Бердянську двома пострілами з обріза - у потилицю і спину. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один із них - екс-боєць роти "Торнадо".

Приблизно в той же час у Бердянську був затриманий іще один підозрюваний, повідомили у поліції.

Пізніше суд арештував чотирьох підозрюваних у вбивства Сармата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-