Сьогодні вступники отримають рекомендації на бюджет

Сьогодні вступники отримають рекомендації на бюджет

Укрінформ
Вступники на бакалаврат, а також на магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування на базі повної середньої загальної освіти отримають сьогодні рекомендації на бюджет.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

«У тих вступників, які будуть рекомендовані на бюджет, в електронному кабінеті навпроти однієї з заяв з'явиться статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)». Таким вступникам треба буде виконати вимоги до зарахування до 18-ї години 6 серпня, зокрема подати оригінали документів. З їх переліком, а також іншими умовами, можна ознайомитися на сайтах вишів або звернувшись до приймальних комісій», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що якщо вступник не виконає вимоги, то його рекомендація анулюється, а статус електронної заяви змінюється на «Виключено зі списку рекомендованих (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)».

Читайте також: Найчастіше до України їдуть навчатися з Марокко, Індії та Нігерії

Також в МОН пояснили, що у тих, хто не отримає 1 серпня рекомендацію на бюджет, навпроти всіх заяв залишиться статус «Допущено до конкурсу». Такі вступники автоматично беруть участь у конкурсні на контракт.

Після зарахування на бюджет - 7 серпня - відбуватиметься надання рекомендації до зарахування на контракт.

Після 7 серпня також відбудеться переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів. Воно повинно пройти до 18 серпня.

Для переведення вступники попередньо мають бути зараховані на навчання на контракт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-