Візова справа: суд зняв арешт з майна компанії-посередника

Візова справа: суд зняв арешт з майна компанії-посередника

Укрінформ
Суд зняв арешт з майна компанії "Ві Еф Консалтінг Сервісиз", яка має мережу з 17 візових центрів в Україні.

Про це Укрінформу повідомив адвокат Андрій Антоненко, директор АТ "Міжрегіональна колегія адвокатів".

"Незвична новина надійшла сьогодні з Шевченківського районного суду столиці. Суддя Є.О. Мартинов зняв арешт з майна компанії "Ві Еф Консалтінг Сервісиз (Візові центри)", яке було раніше вилучено під час проведення слідчих дій "неіснуючими" представниками податкової міліції, які тиснуть на підприємство вже більше півроку", - зазначив він.

За словами адвоката, за тиждень до цього було також знято арешт з рахунків компанії та особистого майна керівництва.

"Місяць тому діяльність компанії "Ві Еф Консалтінг Сервісиз" була фактично паралізована слідством, яке вчиняло активні дії, незважаючи на те, що компанія не має відношення до кримінальної справи, по якій її намагалися притягнути до відповідальності", - зазначив Антоненко, додавши, що видача віз громадянам майже припинилася.

Як повідомляв Укрінформ, на початку липня у компанії заявляли, що за час розслідування не було висунуто жодного обвинувачення та не виписано жодної штрафної санкції. Також були відсутні підозрювані.

Читайте також: Безвізом скористалися більше як мільйон українців

"Ві Еф Консалтінг Сервісиз" належить до міжнародної групи компанії VFS Global, яка є найбільшим у світі оператором з технологічного обслуговування урядів та дипломатичних представництв у всьому світі. На сьогоднішній день компанія працює у 139 країнах та обслуговує уряди 59 країн, включно з МЗС України. Компанія надає послуги у 2630 центрах обслуговування клієнтів по всій планеті. З початку роботи у 2001 році було оброблено по всьому світу понад 172 мільйони заявок на отримання віз.

"Ві Еф Консалтінг Сервісиз" в Україні співпрацює з 16-ма дипломатичними місіями, МЗС України та надає свої послуги населенню через розгалужену мережу візових центрів (17), майже в усіх великих містах країни. Компанія допомагає отримувати людям візи всіх типів і обслуговує близько одного  мільйона громадян на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-