Хабар на півмільйона доларів: суд не відбувся через неявку адвокатів

Хабар на півмільйона доларів: суд не відбувся через неявку адвокатів

Укрінформ
Розгляд справи щодо директора Інституту агроекології та природокористування Національної академії аграрних наук України Ореста Фурдичка продовжать 21 серпня 2018 року.

Про це інформує прес-служба САП у Facebook.

"26 липня 2018 року в Голосіївському районному суді міста Києва не відбулось судове засідання за обвинуваченням директора Інституту агроекології та природокористування Національної академії аграрних наук України в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 500 тис. доларів за неперешкоджання в будівництві житлового комплексу на землях, що належать інституту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у судове засідання не з’явились адвокати обвинуваченого та передали клопотання про відкладення судового розгляду.

Наступне судове засідання призначено на 21 серпня 2018 року.

У САП нагадали, що обвинувальний акт щодо директора Інституту агроекології та природокористування Національної академії аграрних наук України було направлено до Голосіївського райсуду Києва для розгляду по суті 6 квітня 2018 року за ч. 4 ст. 368 КК України.

Читайте також: Затриманого на хабарі екс-голову Львівської облради арештували, застава - 3 мільйони

Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна.

У 1990-1997 рр. був депутатом Львівської облради, у 1997-1998 рр. – був головою Львівської облради. У 1998-2002 роках був народним депутатом України, пізніше працював на керівних посадах у Держкомітеті лісового господарства України та у міністерстві охорони навколишнього середовища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-